Korszerű nyílászárókra cserélték a több évtizedes ablakokat

2024.04.25. 07:30

Megújult az Egry-iskola étkezője

Megújult a keszthelyi Egry-iskola gesz által üzemeltetett ebédlője, amelyben kicserélték a nyílászárókat és új, automata redőnyöket szereltek fel a kiszolgálóegységek elé.

Péter B. Árpád

Ráfért már a korszerűsítés. Szabó Krisztina és Manninger Jenő a megújított ebédlőben

Fotó: Péter B. Árpád

A fejlesztést Manninger Jenő polgármester Szabó Krisztina, a gazdasági ellátó szervezet (gesz) vezetőjének társaságában vette szemügyre, azt hangsúlyozva: több száz gyermek étkezik itt naponta, a fejlesztés pedig azt szolgálta, hogy a fiatalok kényelmes, modern környezetben költhessék el ebédjüket.

A városvezető hozzátette: a gesz jól gazdálkodott tavaly, s ennek eredményeként ezt a 4,6 millió forintos fejlesztést saját költségvetéséből tudta megvalósítani.

A 30-40 éves ablakok helyére modern nyílászárók kerültek, képünkön Manninger Jenő és Szabó Krisztina
Fotó: Péter B. Árpád

Manninger Jenő emlékeztetett, az Egry József Általános Iskola ebédlőjében hosszú évtizedek óta nem volt felújítás, így erre a helyiségre már nagyon ráfért a korszerűsítés. Most a 30-40 éves ablakok helyére jól szigetelő, modern nyílászárók kerültek, emellett megújult a kiszolgáló egység is.

Manninger Jenő elmondta azt is, ez a konyha elsősorban az Egry-iskola diákjait, pedagógusait szolgálja, ám igény esetén a sportolók, s az ide érkező vendégek étkeztetését is biztosítja hétköznapokon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában