A Bagossy Brothers Company melegítette fel a közönséget

2024.05.04. 18:30

Fergeteges koncertekkel indult a sörfesztivál - fotógaléria és videó

Fergeteges koncertekkel indult pénteken este a XIII. Zalaegerszegi Sörfesztivál zenei programja. Előbb a Bagossy Brothers Company melegítette fel a közönséget, majd Dzsúdló valósággal felrobbantotta a színpadot.

Gyuricza Ferenc

A Bagossy Brothers Company az eső ellenére is remek koncertet adott

Fotó: Gyuricza Ferenc

Szükség is volt rá, hiszen a Bagossy Brothers Company műsora alatt újra elkezdett esni az eső. Mindez azonban sem a zenekar, sem a közönség kedvét nem szegte, a népszerű erdélyi csapat rajongói végig kitartottak, amit az énekes-gitáros Bagossy Norbi hálás szívvel köszönt meg a 18 dalból álló, mintegy nyolcvan perces program végén.

A pénteki nap sztárja Dzsúdló volt
Fotó: Gyuricza Ferenc

A nyitónap fő attrakciója Dzsúdló, azaz Juhász Márton volt, aki a a legnagyobb hazai és nemzetközi sztárokat idéző színpadképpel, látványos pirotechnikával megtámogatva kezdte műsorát 10 órakor. Ugyan az első sorák kicserélődtek, ám Bagossy-ék közönségének jó része is maradt az éjszakába nyúló látványos és hangulatos programra.

A sörfesztiválon emellett vidámpark, kézműves sörök sokasága, borkóstolók és pálinkaházak, illetve változatos gasztronómiai kínálat várja még az érdeklődőket. Szombaton 18 órakor a Pataky Művek fellépésével kezdődik a koncertek sora, őket 19 órától az ötven éves jubileumát ünneplő EDDA követi, míg zárásként a ByeAlex és a Slepp mutatja be műsorát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában