Türelem, nyugalom és szervezettség

2024.05.04. 18:40

Leadta ajánlószelvényeit Naszádos Péter független hévízi polgármesterjelölt

Leadta ajánlószelvényeit Naszádos Péter független hévízi polgármesterjelölt, s így tettek csapatának tagjai is. Utóbbiak 400-400, a városvezetői megbízatásért versenybe szállt politikus pedig mintegy 700 aláírást gyűjtött.

Péter B. Árpád

Leadták ajánlószelvényeiket. A csapat tagjai: Halász Éva, Biczó Klára, Mörkné Győrvári Henriette, Naszádos Péter, Szabó Balázs, Torsa Dániel, dr. Keserű Áron

Fotó: PBÁ

Naszádos Péter sajtótájékoztatóján azt mondta: ezen a napon ismét történelmet írtak. Leszögezte: ő és csapata „nem hisz egymás megalázásában, mocskolásában”, annál inkább a türelemben, a nyugalomban, a szervezettségben és a hajnalig tartó munkában.

A polgármesterjelölt úgy fogalmazott, hisznek a hévíziekben és Hévízben, hozzátéve: 

a mi dolgunk változtatni a sorsunkon. A hévízieké, az enyém, a csapatomé és hitem szerint Istené. S ha ez így lesz, akkor lesz Hévíz nevű álom.

A politikus leszögezte, köszönet illeti mindazokat, akik aláírták az íveket és segítettek nekik.

Naszádos Péter arról is beszélt: a következő egy hónapban minden hévízinek szeretnék bemutatni programjukat, amiből már több százat átadtak személyesen, június 2-án pedig nyárindító Bikini-koncertet szerveznek a sportcsarnokban; a részvételhez előregisztráció és hévízi lakcímkártya szükséges.

Emlékeztetett: „egyetlen esőcsepp is képes elhozni a vihart, főleg, ha sokan csatlakoznak hozzá”. Úgy érzékeli, Hévíz megmozdult, az egregyi piknikük óta pedig érezni a reményt a levegőben. „Ezt akarjuk átadni minél több embernek, s minél többekhez eljutni vele”, szögezte le a polgármesterjelölt.

Naszádos Péter kijelentette: „ismét tettek egy lépést a Hévíz nevű álom felé”.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában