Önbizalmat és élményt ad

2024.05.05. 11:00

Május 12-én éjfélig lehet még jelentkezni a Tündérszépek versenyre

A Mediaworks Hungary Zrt. ötödik alkalommal hirdette meg a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre még május 12-én éjfélig jelentkezhetnek a Zala vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló 18 és 35 év közötti hölgyek. A szépségverseny a regionális fordulóval indul, ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így érdemes mihamarabb jelentkezni.

Benedek Bálint
A mentorok, balról: Köllő Babett, Tótpeti Lili és Kárpáti Rebeka
Forrás: MW

Nagykanizsáról Tótpeti Lili, Zalaegerszegről Pesti Viktória élete vett új fordulatot azzal, hogy kitöltötték a néhány lépésből álló nevezési lapot és regisztráltak. Mindketten nem csak továbbjutottak a regionális fordulókból, hanem korona került a fejükre és ma is jó emlékeket őriznek a Tündérszépek szépségversenyéről.

Ők és a többi résztvevő is megerősítette: több mint szépségverseny: lehetőség, hogy újabb ajtók nyíljanak meg a hölgyek előtt, akár a szépségiparban, akár a médiában, de ha valaki csak az önbizalmát szeretné építeni, arra is kiváló választás a viadal. 

A versenyről érdemes még tudni: regionális szinten indul, majd innen jut el a legszebb 22 lány az országos döntőig. Közülük a szakmai zsűri választja ki a Tündérszépek 2024 országos szépségverseny győztesét és udvarhölgyeit, valamint a közönségszavazás végén kiderül az is, hogy ki lesz a Tündérszépek 2024 közönségdíjának tulajdonosa. Idén is a hölgyek segítségére lesznek mentoraink: Kárpáti Rebeka, Köllő Babett és Tótpeti Lili!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában