Sportkedvelő nyugdíjasok

2024.05.04. 13:00

Nemzetközi tekeverseny Lovásziban

Ismét megrendezték Lovásziban a nyugdíjasklubok hagyományos tekeversenyét, melynek házigazdája a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub Egyesület volt.

Korosa Titanilla

A csömödéri és a kobiljei versenyzők is összecsaptak

Fotó: Korosa Titanilla

A sporteseményen közel 80-an vettek részt, a megjelenteket Tóth Károlyné, a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub elnöke, Kocsis Gyula, az Életet az Éveknek Zala Vármegyei Szervezetének elnöke és Kovács Ferenc, Lovászi polgármestere köszöntötte.

A tekeversenyben benevezett a Kobilje Nyugdíjas Egyesület, a Lenti Civil Nyugdíjas Klub, a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub Egyesület, a Cserta-mente Nyugdíjas Klub Csömödérből, a Korhatártalanok Klubja Csesztregről és az Olajipari Nyugdíjas Klub Egyesület Bázakerettyéről.

Végül a hölgyek versenyét a Kobilje nyerte a lentiek és a lovásziak előtt, míg a férfiaknál szintén a Kobilje lett a legjobb, a második helyet a lovászi, a harmadikat a lenti klub versenyzői szerezték meg.

Egyéniben szintén a Kobilje versenyzője, Donko K. Gabriella nyert, a férfiaknál pedig a lovászi Cseresnyés Ferenc gurított legtöbbet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában