Öt számban versengtek

2024.05.30. 08:30

Nyugdíjas sportnap Lentiben

Nemrégiben tartotta hagyományos sportnapját a Lenti Civil Nyugdíjas Klub, melyre a csesztregi és a lovászi idősklubok tagjait is meghívták.

Korosa Titanilla

Lengőteke is szerepelt a kihívások közt, képen a lenti klub tagjai

Fotó: Korosa Titanilla

Császár Dezső a házigazda klub vezetője elmondta, hogy a három klub kapcsolatának és együttműködésének ápolása érdekében, nyolcadik alkalommal szervezték meg a nyugdíjas sportnapot.

A klubok a versenyben 5 fős vegyes csapatokkal vettek részt, a számok közt szerepelt lengőteke, kapura rúgás, darts, kislabda dobás és légpuska lövészet.

A lenti klub képviseletében Rózsa Sándorné vette át a díjat, mögötte balról Drávecz Gyula alpolgármester, Császár Dezső és Kocsis Gyula
Fotó: Korosa Titanilla

A kupát 2018-ban és 2019-ben a Csesztregi Korhatártalanok Klubja, 2020-ban és 2021-ben a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub, 2022-ben, majd 2023-ban a Lenti Civil Nyugdíjas Klub nyerte el. Idén első helyezést ért el és ezzel a vándorkupát végleg hazavihette a Lenti Civil Nyugdíjas Klub csapata. Második helyezett a Csesztregi Korhatártalanok Klubja, harmadik a Lovászi Olajbányász Nyugdíjas Klub lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában