Sajtótájékoztatót tartott a Mi Hazánk Mozgalom Zalaegerszegi Szervezete

2024.06.01. 12:00

A város fejlődéséért és megtartó erejéért kívánnak dolgozni

Zalaegerszeg fejlődéséért, a város jövőjéért kell dolgozni. Ezt a szándékot képviseli kampányában a Mi Hazánk Mozgalom Zalaegerszegi Szervezete, mert a június 9-i választásokat elsősorban önkormányzati választásnak tartják. Erről Kiss Ferenc, a párt polgármester-jelöltje beszélt pénteki sajtótájékoztatóján, hozzátéve azt, hogy ez nem a háborúról és békéről szól.

Antal Lívia

Mint mondta, mind a 12 körzetben indítanak képviselő-jelöltet. Kérte, hogy a városlakók szavazzanak jelöltjeikre, mert így reményeik szerint listás helyen bekerülhetnek a zalaegerszegi közgyűlésbe. Kiemelte, a város infrastrukturális ellátottsága jó, szórakozási lehetőség is van bőven, csak éppen fiatalok nincsenek. Szeretnék, ha maradnának, s a városban telepednének le.Választási programjuk egyik legfőbb célja ez.

Farkas Attila alelnök elmondta, hogy a vármegyei közgyűlésbe is indítottak jelöltet. Az európai parlamenti választáson listájukat Toroczkai László vezeti. Zalaegerszeggel kapcsolatban fontosnak nevezte a vármegyeszékhelyt az autópálya-hálózattal összekötő gyorsforgalmi út megépítését. Mint mondta, nem Nagykanizsa felé vezet az út.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában