Önkormányzati választás 2024

2024.06.06. 15:30

Az Együtt Zalaegerszegért Egyesület javaslatai

A város csapadékelvezetési rendszere átépítésre szorul, ez bebizonyosodott az elmúlt esős napokban.

Arany Gábor

Ezt Major Zsolt, az Együtt Zalaegerszegért Egyesület elnöke, az 1. választókerület önkormányzati képviselőjelöltje fogalmazta meg csütörtökön tartott sajtótájékoztatójukon. Mint mondta, a belvárosi utcák víz alá kerültek, a Landorhegyi út elején társasházakat vett körbe az áradat. Azt is javasolta, hogy a városi önkormányzat járjon közben az egészségügyi várakozási idők csökkentése érdekében.  
Selyem-Tóth Sándor (3.vk) azt vetette fel, hogy a városi közgyűlés 25 éve tett először ígéretet a rádiómúzeum létrehozására, ami az ő 3300 darabos gyűjteményén alapulna. Eddig három helyszínt jelöltek ki, mégsem történt semmi, pedig a város turisztikai vonzerejét növelné ez az attrakció, mondta.
Gáspár István (6. vk.) szintén a csapadékvíz elvezetésének megoldatlanságát vetette fel. Szólt arról is, hogy belváros és térsége parkolási gondjainak enyhítésére parkolóházat kellene építeni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában