Palacsinta és ugrálóvár az udvaron

2024.06.08. 13:30

Jótékonysági gyereknapot szerveztek a zalaegerszegi Petőfi óvodában

Családi napot tartottak pénteken délután a zalaegerszegi Petőfi Tagóvodában, ahol a szülők által kínált finomságok árából az intézmény alapítványát támogatták. Délelőtt már elkezdődött a vidám program, ugyanis a 114 kicsinek aznap szervezték a gyermeknapot, valamint az intézményből elballagó óvodásoktól búcsúztak el ily módon.

Mozsár Eszter

Gyermeknap és családi nap volt pénteken a zalaegerszegi Petőfi Tagóvodában

Fotó: Pezzetta Umberto

A délelőtti órákban már birtokba vették az ugrálóvárat az óvodások, akkor szörpöt és jégkrémet kaptak. Ebéd és alvás után már a szüleikkel, testvéreikkel élvezhették a közös programot, a rendezvényre az új beiratkozók is megérkeztek.

– A szülői munkaközösség finom palacsintát sütött, a Hungast süteményeket kínált fel, valamint árusítunk pattogatott kukoricát is. Az ezekből befolyt összeggel az alapítványunkat támogatjuk – tájékoztatott Szentesi Csilla tagintézmény igazgató. – A délután folyamán az óvodapedagógusok ügyességi játékokkal készültek, így a gyerekek például mini golfozhatnak, horgászjátékkal játszhatnak, illetve az újrahasznosítás jegyében kis polipokat készítenek.

Az óvodavezető hozzátette, a családok és a vállalkozók összefogásának köszönhetően évről évre szépül az intézményük, legutóbb az elöregedett tujasort cserélték le, de gazdagodtak különféle játékelemekkel is. Emellett volt adventi jótékonysági vásáruk. Céljuk, hogy minél több alkalmat teremtsenek a közös együttlétre, az ismerkedésre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában