A jövő a tét – helyben s Európában is

2024.06.08. 17:35

Nagy Bálint szerint lényeges, hogy olyanok kerüljenek a testületekbe, akik az ott élőkért akarnak dolgozni

Péter B. Árpád

Nagy Bálint és Vértesaljai László szombaton felkereste Gyutai Ferencet is

Fotó: Péter B. Árpád

A politikus a fürdővárosban Vértesaljai László polgármesterjelölt társaságában kereste fel az ott élőket, becsengetve Gyutai Ferenchez is, aki nem hagyott kételyt: a kormánypártok vasárnap számíthatnak családja szavazatára.

Nagy Bálint lapunknak kiemelte, az EP-választás tétje hatalmas, „arról döntünk, hogy háború legyen, vagy béke”.

– Éppen ezért nagyon fontos, hogy minél többen elmenjünk és támogassuk az egyedüli békepárti erőt, a Fidesz-KDNP-t, s nemcsak az uniós listán, hanem a helyhatósági voksoláson is. Utóbbin az a tét, kik vezessék, irányítsák településünket a következő önkormányzati ciklusban, s lényeges, hogy olyan polgármesterek és képviselők kerüljenek a testületekbe, akik valóban az ott élőkért akarnak dolgozni, s ennek érdekében készek együttműködni a kormánnyal – mondta Nagy Bálint, hozzátéve: az is fontos, hogy tudjanak térségben gondolkodni.

Az EP- és a helyhatósági voksolás esetében is kiemelt jelentőségű, hogy „olyan emberekre adjuk a voksunkat, akik – a szó konkrét és átvitt értelmében egyaránt – nem háborúzni akarnak”, nem a konfliktusokat keresik, sem Európában, sem Magyarországon, sem a saját településükön, fűzte hozzá a politikus.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában