„Hétpecsétes Zalaegerszeg”

2024.06.24. 12:30

Turisztikai látványosságok egész nyáron

Az elmúlt három év sikereinek mintájára idén ismét útjára indítja „Hétpecsétes Zalaegerszeg” élményszerző sorozatát a Tourinform-iroda. Nyáron is összefognak a turisztikai szektor szereplői a városban, hogy a füzet tulajdonosai minél több nevezetességet keressenek fel.

Mozsár Eszter

Az idei "Hétpecsétes Zalaegerszeg" leporellót mutatják a Tourinform Zalaegerszeg munkatársai: Köcse Henriett és Tódor Tamás marketingreferens, valamint Egyed Anett turisztikai referens

Fotó: Mozsár Eszter

2021-ben új marketingeszközként olyan kis méretű, zsebben is elférő füzetet szerkesztett a Tourinform-iroda gárdája, amely – a legfőbb nevezetességeket is kiemelve – ötletadó kalauzként szolgált a turisták és a városlakók számára. A kezdeményezés nagy sikert aratott, így mind a szolgáltatók, mind a vendégek „visszavárják” a nyári szezonra a kiadványt, tájékoztatta lapunkat Tuboly Andrea irodavezető. 

- Az idei nyárra meghirdetett „Hétpecsétes Zalaegerszeg” akció ugyancsak azt szolgálja, hogy a játékban résztvevők minél több helyszínt felkeressenek, minél több szolgáltatást igénybe vegyenek, így minél több élménnyel gazdagodjanak, és ezáltal hosszabb időt töltsenek el a vármegyeszékhelyen. A füzet arra is nagyszerű lehetőséget kínál, hogy a helyiek újra felfedezzék városunkat, s megismerjék a megújult és folyamatosan bővülő turisztikai kínálatot. A játék résztvevői reményeink szerint akár olyan attrakciót is felkeresnek, amely eredetileg nem szerepelt az útitervükben – mondták az iroda munkatársai.

Az augusztus 25-ig tartó kampány fő célja, hogy a vendégek a füzetben szereplő tizenhárom turisztikai szolgáltató közül legalább hetet felkeressenek, s ott a látogatást bizonyítandó pecsétet kérjenek az irodában és a több helyszínen hozzáférhető leporellóba. A füzettel részt vehetnek a szeptember 5-ei sorsoláson, mely során értékes nyereményekkel gazdagodhatnak. A kiadvány egész hétre szolgál „munícióval”, azt úgy állították össze, hogy a vendégek a hét minden napján – akár még a múzeumi szünnap esetén is - találjanak élményt Zalaegerszegen. 

A kínálat impozáns: 

Alsóerdei Sport- és Élménypark, 

AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark, 

Göcseji Falumúzeum, 

Göcseji Múzeum, 

Gébárti Tóstrand, 

Göcsej Tudásközpont – Zalaegerszegi Helyi Termék Piac, 

Keresztury VMK – Gébárti Regionális Népi Kézműves Alkotóház , 

Panoráma Népművészeti Galéria, 

Magyar Olaj- és Gázipari Múzeum, 

Mindszentyneum – Mindszenty József Látogatóközpont, 

TV-Torony Kilátó és Kávézó, 

Városi Strand, 

valamint a Tourinform-iroda várja a játékos kedvűeket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában