„Mi így szeretjük, kóstold meg!”

2024.07.17. 14:00

Ismét gasztroséta a belvárosban

A tavalyi sikerre való tekintettel – a „Titkok, ízek, szerelmek” című garantált sétasorozat keretében – idén nyáron három alkalommal szervez gasztrosétát a zalaegerszegi Tourinform iroda, tájékoztatta lapunkat Tuboly Andrea irodavezető.

Mozsár Eszter

A résztvevők a kétórás program során göcseji, zalai kulináris élvezetekkel gazdagodnak, a helyi csemegék, ételek és italok kóstolása közepette megismerhetik a belváros egykori és mai piacának történetét. A barangolás a Piac és a Deák terek bejárása után a Mindszentyneum kávézójában ér véget. 

Az első gasztroséta 2024. július 20-án, szombaton 10 órakor indul a Tourinform irodától, az érdeklődőket Tódor Tamás idegenvezető várja. Ezt követően augusztus 10-én és 31-én lesz lehetőség részt venni a programon, ami előzetes regisztrációhoz és sétajegy váltásához kötött. Regisztrálni személyesen, telefonon és e-mailben a Touinform irodában lehet. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában