Megújították a fürdővárosi Kölcsey utcát

2024.07.15. 16:30

Kavicságyás, porfogó és számos esztétikus növény került a területre

Megújult a Kölcsey utca Hévízen. A volt buszpályaudvar melletti területre padok és növények kerültek.

Péter B. Árpád

Az önkormányzat minden lehetőséget megragad, hogy segítse a Kölcsey utcán működő vállalkozásokat, fogalmazott Papp Gábor

Fotó: ZH

Ennek kapcsán Papp Gábor, a fürdőváros polgármestere úgy fogalmazott, folyamatosak az egyeztetések a régóta húzódó beruházás befejezése érdekében, de addig is minden lehetőséget megragad a város, hogy segítse az ott működő üzleteket, vállalkozásokat.

– Megújítottuk a GAMESZ által megépített járda és az útszegély közti zöldterületet, ahová kavicságyás, porfogó és számos esztétikus növény került annak érdekében, hogy a főszezonban szebb környezetben települhessenek ki a vállalkozók – mondta Papp Gábor, hozzátéve: mindezt az önkormányzat saját forrásaiból finanszírozta, a GAMESZ munkatársainak közreműködésével.

A városvezető hozzátette, reméli, mihamarabb a teljes Kölcsey utca átadásának is közösen örülhetnek a város polgárai, vendégei.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában