Jótékonysági árveréssel egybekötött pikniket s fórumot tartottak

2024.07.15. 18:30

Kovács Viktória és Kendeh-Kirchknopf Gusztáv lehet Keszthely jövőbeni alpolgármestere

Kovács Viktóriát és Kendeh-Kirchknopf Gusztávot javasolja a város alpolgármesterének októbertől a választáson győztes VÁRTAK Egyesület. Ezt jelentette be dr. Tóth Gergely leendő polgármester a Köszönjük, Keszthely! címet viselő, piknikkel és jótékonysági árveréssel összekötött fórumon.

Péter B. Árpád

Együttműködő győzelemmé szeretnék fordítani az elért eredményt, mondta dr. Tóth Gergely, mellette Kovács Viktória, Kendeh-Kirchknopf Gusztáv, Szántó András, Barna Dániel, Tóth Balázs és Dékány Péter

Fotó: Péter B. Árpád

A Városi strandon pénteken délután tartott programon dr. Tóth Gergely arról is beszélt, kemény, de sikeres volt a kampány, az elért eredményt pedig „együttműködő győzelemmé szeretnék fordítani”. Elárulta, a háttérben elszántan és lelkesen készülnek a rájuk váró feladatokra, most az októbertől működő struktúra részleteit dolgozzák ki.

Együttműködő győzelemmé szeretnék fordítani az elért eredményt, mondta dr. Tóth Gergely, mögötte Kovács Viktória, Kendeh-Kirchknopf Gusztáv, Szántó András, Barna Dániel, Tóth Balázs és Dékány Péter
Fotó: Péter B. Árpád

Kovács Viktória, mint fogalmazott: külsős alpolgármesterként az operatív feladatok előkészítésében és a háttérmunkában vállal majd szerepet, Kendeh-Kirchknopf Gusztáv pedig kiemelte, alázattal, a város javára kíván dolgozni, hogy az „minél magasabb szintre jusson, s Keszthely legyen a Balaton kulturális fővárosa”.

Barna Dániel, a VÁRTAK Egyesület elnöke felidézte, közösségük negyedik éve működik, és ez idő alatt több mint száz fát s többezer tő virágot ültettek el a városban, emellett többször szerveztek hulladékgyűjtést is.

Ezen a délutánon a résztvevők licitálhattak a dedikált választási plakátokra, szórólapokra, kampányanyagokra, a befolyt összegből pedig virágokat vásárolnak és újabb fákat ültetnek, tette hozzá, kiemelve: természetesen a városszépítő munkát a jövőben is folytatják.

– Ha összefogunk és megpróbálunk tenni valamit, akkor talán Keszthelyt nem a ripacskodás és az alacsony nívó jellemzi majd, hanem minőségibb közösséggé válhat – szögezte le Barna Dániel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában