Teljes forgalomzár mellett a víziközművek cseréjével kezdődött a munka

2024.07.03. 11:30

Szeptember közepére újul meg a Kisfaludy utca Kossuth és Ady utca közötti szakasza

Július elsején, hétfőn megkezdték a Kisfaludy Sándor utca Kossuth Lajos és Ady Endre utca közötti szakaszának teljes rekonstrukcióját Zalaegerszegen.

Antal Lívia

A szeptember közepéig tartó kivitelezés miatt a Kisfaludy utca Kossuth és Ady utca közötti szakaszára nem lehet behajtani gépjárművel

Fotó: Pezzetta Umberto

A munka az önkormányzat beruházásában a több mint 50 éves víz- és szennyvízvezetékek cseréjével kezdődött és előreláthatólag öt hétig tart. Közben, várhatóan július 22-től, az E.ON Gázhálózati Zrt. megkezdi a Kisfaludy utca Mártírok és Ady utca közötti szakaszán a gázhálózat rekonstrukcióját. Ezt követően – az önkormányzati víziközmű-rekonstrukció befejeztével – a Kisfaludy Sándor utca Kossuth Lajos és Ady Endre utca közötti szakaszán cseréli újra a gázvezetéket a szolgáltató. Miután ez megtörténik, az önkormányzat ezt a szakaszt teljes szélességben helyreállítja és leaszfaltozza.

A szeptember közepéig tartó kivitelezés miatt a Kisfaludy Sándor utca Kossuth Lajos és Ady Endre utca közötti szakaszára nem lehet behajtani gépjárművel. A polgármesteri hivatal melletti magánparkolót a Városi Hangverseny- és Kiállítóterem déli oldala felől lehet megközelíteni. Az OTP mögötti parkolót pedig a Petőfi utca felől, melynek segítése érdekében kétirányú forgalmat vezettek be a szalagház mögött.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában