Helyi közélet

2024.08.25. 15:15

Egyeztetés a tanévkezdés előtt

Az iskolakezdési támogatásról, a nyári felújítások eredményeiről és a tanévnyitóról egyeztetett Csepregi Máriával, az Illyés-iskola intézményvezetőjével Papp Gábor, Hévíz polgármestere.

Péter B. Árpád

Az idei nyári szünetben festettek, ajtókat javítottak, lámpát cseréltek a hévízi iskolában. Erről is szó esett Csepregi Mária és Papp Gábor megbeszélésén

Fotó: ZH

A megbeszélést követően a városvezető emlékeztetett: a szünetben a tankerületi központ, a Gamesz, vállalkozók és szülők részvételével szépítették az épületet: festettek, ajtókat javítottak, lámpát cseréltek s persze takarítottak.

– Bár az iskola nem önkormányzati fenntartású és üzemeltetésű, ám minden lehetőséget megragadunk arra, hogy javítsuk a körülményeket – szögezte le Papp Gábor.

Nem sokkal ezután a Gamesz irányítóival, az önkormányzat jegyzőjével és műszaki osztályvezetőjével Papp Gábor a Nagykanizsai Tankerületi Központnak kötelezően átadandó sportcsarnokok üzemeltetéséről egyeztetett. Ennek hivatalos dátuma szeptember 2.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában