A Rheinmetall-lal és a Göcseji Tudásközponttal ismerkedtek a résztvevők

2024.08.21. 19:00

Kerékpáros városszemle Zalaegerszegen, tizedik alkalommal

Tizedik alkalommal szervezte meg szerdán Vigh László országgyűlési képviselő azt az augusztusi városbejárást, amely során zalaegerszegi nagyberuházásokról és aktuális fejlesztésekről tájékozódnak a jelen lévő zalai közéleti szereplők, intézményvezetők. Az idei kerékpáros városszemle a Rheinmetall-nál kezdődött.

Zaol.hu

A kerékpáros városszemle résztvevői a Rheinmetall üzeménél (balról): Vigh László országgyűlési képviselő, dr. Vereckei Csaba Iván vármegyei rendőrfőkapitány, Ladányi Ibolya, a PE ZEK főigazgató-helyettese, Takács Ottó Alajos vármegyei katasztrófavédelmi igazgató, Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap főszerkesztője, Besencziné Nagy Kornélia és dr. Besenczi Árpád, a Hevesi Sándor Színház igazgatója, Frauenhoffer Márta, a Zalaegerszegi Televízió ügyvezetője

Fotó: Pezzetta Umberto

A Rheinmetall harcjárműgyár működésével, az itt készülő járművek technikai részleteivel ismerkedtek először a kerékpáros városszemle résztvevői, akik az üzem saját tesztpályáját is bejárhatták. A második helyszín a Göcseji Tudásközpont, Zalaegerszegi Helyi Termék Piac volt, ahol Sümeginé Horváth Anita intézményvezető mutatta be a kínálatot és adott ízelítőt a színes programokból, majd a Zrínyi-gimnázium új kerítését és felújított külső épületét nézték meg a biciklizők. Végül a Gébárti-tavi étteremben összegezték a tapasztalatokat a szemle résztvevői, akikhez dr. Sifter Rózsa főispán, Balaicz Zoltán polgármester és dr. med.habil. Gasztonyi Beáta, a vármegyei kórház főigazgatója is csatlakozott. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában