Túl a rekord látogatószámon az AquaCity

2024.08.17. 15:41

Zalaegerszegi család váltotta meg a nyolcvanezredik belépőjegyet

Minden korábbi rekordot megdönt idén az AquaCity Vízicsúszda- és Élménypark látogatottsága, a szombati jótékonysági családi nap keretében lépte át a létesítmény kapuját a nyolcvanezredik vendég.

Szalay Balázs

A szerencsés családot a belépőjegyek megváltása után a bejáratnál Balaicz Zoltán polgármester és az AquaCity munkatársai ajándékcsomagokkal és kedves köszöntő szavakkal fogadták.

Fotó: Pezzetta Umberto

Balázs Zsolt Zalaegerszegről érkezett feleségével Balázs-Szekér Szabinával és kisfiúkkal, a két és fél éves Zádorral. A szerencsés családot a belépőjegyek megváltása után a bejáratnál Balaicz Zoltán polgármester és az AquaCity munkatársai ajándékcsomagokkal és kedves köszöntő szavakkal fogadták. A családfő elmondása szerint mindhárman rendszeres vendégnek számítanak a létesítményben, a nyári időszakban gyakran látogatják az élményparkot és a városi strandot egyaránt.
- Már a tavalyi és az azt megelőző esztendőben is rekordot döntöttünk a 79 ezres látogatói számmal, az idei nyár pedig igazán különleges – mondta Balaicz Zoltán, Zalaegerszeg polgármestere. - A kedvező időjárásnak köszönhetően már augusztus 17-én átléptük a nyolcvanezres látogatószámot. Mivel a létesítmény a nyár végéig nyitva tart, minden reményünk megvan arra, hogy a kilencvenezres abszolút rekordot is megünnepelhessük majd – tette hozzá a városvezető.

Fotó: Pezzetta Umberto


A medencék hűsítő vizét és a csúszdák nyújtotta kikapcsolódást az idei évben egy héttel tovább élvezhetjük, az AquaCity nyitvatartását ugyanis szeptember elsejéig meghosszabbították.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában