Október 15-ig lehet regisztrálni

2 órája

Másodszor indult ingyenes LED-csere program Lentiben

A legutóbbi önkormányzati ülésen döntött arról a képviselő-testület, hogy második alkalommal is csatlakozik a város a Lakossági LED-csere Programhoz a nagy érdeklődésre való tekintettel. A programba október 15-ig lehet regisztrálni.

Korosa Titanilla

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A CYEB Energiamegoldások Kft.-vel immár második alkalommal működik együtt a város önkormányzata, mivel az elmúlt időszakban jelentősen megemelkedett lakossági energiaárak miatt fontos, hogy a lehetőségekhez mérten a lakosság is támogatásra kerüljön magasabb költségeik viselésében. Most azok is regisztrálhatnak, akik az első körben erről lemaradtak. 

Az energiatakarékos fényforrások a villanyfogyasztás csökkenéséhez, valamint a környezet terhelésének csökkentéséhez is egyaránt hozzájárulnak. A cég a LED fényforrásokat térítésmentesen, a lakossági igényeket figyelembe véve biztosítja az önkormányzat számára.

A programhoz a ledcsere.hu oldalon regisztrálhat bárki, akinek áramszámla van a nevén. Néhány adat kitöltését, illetve dokumentum feltöltését követően a rendszer az éves áramfogyasztás, valamint az regisztráló otthonában található izzók száma és használati ideje alapján kiszámolja, hogy az adott háztartás mennyi ingyenes LED-re jogosult. A regisztráció utolsó oldalán átvételi helyként Lentit kell bejelölni. 

A jelentkezéseket a CYEB munkatársai ellenőrzik. Az átvétel idejét és helyét az önkormányzat jelöli majd ki és biztosít hozzá személyzetet. Az átvétel időpontjával kapcsolatban a regisztrációt követő hetekben kapnak tájékoztatást elektronikus levélben a jelentkezők. A regisztráció akkor válik véglegessé, ha a jelentkezést visszaigazoló e-mailben a jelentkezési szándékot megerősítik.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában