Beruházás

2024.09.17. 15:30

Új hévízi hotel épül penthouse lakosztályokkal

A Hévízi-tó és élővilága ihlette a most épülő Le Primore Hotel & SPA szállodát, mely jelentős lendületet ad Hévíz turizmusának, írja nemrég kiadott közleményében a hotel.

Szabó Judit

A látványterv szerint így néz majd ki az új szálloda

Forrás: Internet

A 3,39 hektáros területen épülő szálloda egyedi építészeti megoldásokkal és modern infrastruktúrával készül. Az építkezés jelenleg a második szakaszában tart, a szálloda 2025 tavaszán nyitja meg kapuit a vendégek előtt. A komplexum 285 szobával és lakosztállyal, a legfelső szinten a hazai kínálatban egyedülálló módon penthouse lakosztályokkal, infinitymedencével, rooftop fine dining étteremmel és bárral kínál szolgáltatásokat. Sparészlegében számos medence és szaunavilág lesz.

A szállodaépítés beruházási volumene közel 34 milliárd forint, amelyből 7.985.780.000 forint támogatást nyertek el a fejlesztők a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében, amely a projekt összköltségének a 23,48%-át jelenti. A beruházás mögött egy magyar tulajdonosokból álló konzorcium áll, élén dr. Varga János vezérigazgatóval.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában