Testvértelepülési találkozón vettek részt

2 órája

Zalai küldöttség látogatott Lövőre

Sopron közelében található 1400 lélekszámú Lövőn vett részt testvértelepülési találkozón Vigh László, Zalaegerszeg és térsége országgyűlési képviselője és Gyarmati Antal Zalalövő polgármestere.

Korosa Titanilla

Lövőn a testvértelepülési találkozón b-j Barcza Attila, Gyarmati Antal, Hollósi Gábor és Vigh László

Forrás: ZH

A testvértelepülési kapcsolatokban egymás tapasztalatai a fejlődést segítik. Ezért ápol aktív kapcsolatot egymással Lövő és Zalalövő is mintegy két évtizede. A találkozón jelen volt Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője, valamint a két testvértelepülés önkormányzati képviselő-testületének tagjai, vezetői, valamint a szomszédos települések polgármesterei is.

A testvértelepülési találkozón a Roto lövői üzemében tartott szakmai bejáráson vettek részt a zalaiak. A 30 ezer négyzetméret területen elhelyezkedő üzemben vasalatokat gyártanak, a cég közel 650 főt foglalkoztat.

A találkozón a továbbiakban Hollósi Gábor, Lövő polgármestere ismertette a település múltját és jelenét, majd Gyarmati Antal Zalalövő fejlesztéséről szólt. A továbbiakban Barcza Attila tájékoztatta a résztvevőket Sopron és térsége választókörzet jelenéről, végül Vigh László szólt Zalaegerszeg és térsége fejlesztéseiről, a fejlődés irányairól.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában