Jubiláló résztvevőkkel

2 órája

Főzőverseny és kulturális műsor Szentgyörgyvölgyön

Az elmúlt hétvégén rendezték meg a kétnapos Szentgyörgyvölgyi Napok rendezvényét. Főzőverseny és szórakoztató programok várták az érdeklődőket.

Korosa Titanilla

A főzőverseny a szombati nap programja volt, az étkeket zsűri értékelte, képen balról Németh Gabriella szervező közművelődési szakember adta át az okleveleket, díjakat

Fotó: Korosa Titanilla

Szombaton délelőtt főzőverseny kezdődött, melyen 9 gulyásfőző csapat indult, 7 társaság pedig különféle étkekkel az Aranykanál-főzőversenyre nevezett.

főzőverseny
A szombati főzőverseny után vasárnap nagy sikert aratott a Vastaps társulat műsora
Fotó: Korosa Titanilla

Jubilálói is voltak a programnak, Horváth Erzsébet Kerkafalváról és Soós Erzsébet Kerkakutasról a Bátorság-Barátság csapattal a 20. jubileumi főzésen vett részt, melyet méltó módon tortával ünnepeltek meg.

Főzőverseny, majd színi előadások

A főzőverseny után tombolasorsolás, majd zenés est várta a mulatni vágyókat. A rendezvény vasárnap a kulturális műsorral folytatódott. Színpadra lépett a szentgyörgyvölgyi Vastaps Társulat, Kéri Ferenc Beteg a disznó című darabját adták elő. Ez után a lovászi Mi-Ti-Szó férfi énekegyüttes retró slágerekkel érkezett, majd az Imre Sándor Szeretetszínház interaktív előadásában a Terülj, terülj asztalkám című Grimm-mesét adták elő nagy sikerrel. Végül a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház művészei, Jurina Bea és Bellus Attila szórakoztatta és énekeltette meg a közönséget.

A játék sem maradt el, a gyerekek és a felnőttek is kosárlabdadobó versenyen vehettek részt. A programot kiegészítette a vármegyei szakköri vándorkiállítás. 


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában