Kincsek vagy ócskaságok?

2 órája

Így látják olvasóink a bolhapiacokat

Nemrég a zalalövői és a zalaegerszegi bolhapiacról is írtunk. A zaol Facebook-oldalán pedig megkérdeztük olvasóinkat, hogy szeretnek-e bolhapiacra járni, s ha mennek, mit vásárolnak. A véleményekből idézünk.

Szabó Judit

A zalaegerszegi bolhapiacon általában sokan vannak. Fotó: Szabó Judit

A bolhapiacról megoszlanak a vélemények. "Többször vásároltam már a bolhán, kis odafigyeléssel értékes dolgokat lehet ott találni", vélekedett egyik kommentelő a Facebook-oldalunkon, többen pedig a Vásárcsarnok gasztronómiai kínálatát emelték ki: hurkát, kolbászt és lángost vesznek, ha ott járnak. Igaz, mindez nem a bolhapiac része, de a piaci programhoz nagyon is hozzátartozik a falatozás, nemhiába állnak gyakran hosszú sorok a hagyományos, ízletes harapnivalókért. 

Sokan kifejezetten szeretik a használt cikkek piacát, egy másik olvasónk így ír: "Ha tehetem, mindig megyek. Nem mindig veszek, de jó reggel csak körbesétálni."  Aztán vannak persze olyanok is, akik szórakoztató válaszokat küldenek nekünk a kérdéseinkre, mármint hogy legszívesebben bolhát vesznek a bolhapiacon, vagy levegőt, s negatív megítéléssel is lehet találkozni, olyasmivel, hogy kacat van bőven otthon is. 

A zalaegerszegi bolhapiacról a mi cikkünket itt olvashatják.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában