Javítás miatt közel két hétig forgalomkorlátozás lesz az M0-s Hárosi Duna-hídján

Garanciális burkolatjavítás, illetve dilatáció javítási munkálatok miatt a következő mintegy két hétben sávzárásra számíthatnak a közlekedők az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán a Deák Ferenc Hárosi Duna-hídon. A munkálatokra előjelző és változtatható jelzésképű táblákon hívják fel a közlekedők figyelmét. Tekintettel az út jelentős forgalmára, időszakosan hosszabb menetidővel számolhatnak majd az arra közlekedők.

Zaol.hu

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A Magyar Közút közlése szerint az M0-s autóút több szakaszán is zajlanak további karbantartási és javítási munkálatok, az ezekhez kapcsolódó korlátozásokról és forgalmi helyzetről itt érhetnek el az érdeklődők aktuális, folyamatosan frissülő információkat: https://www.utinform.hu/hu/news/balesetek-torlodasok-rendkivuli-kozlekedesi-esemenyek?d=0.

Az autósoknak érdemes a fentiek miatt, főleg a reggeli és délutáni csúcsidőszakokban még indulás előtt tájékozódniuk az aktuális közlekedési helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A munkavégzések idejére a közútkezelő és a kivitelezők a közlekedők türelmét és megértését kérik, a munkálatokat az ő érdekükben végzik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában