Programsorozat

3 órája

Kezdődik a Senior Akadémia őszi szemesztere

Zalaegerszegen október 3-án, csütörtökön 13 órakor kezdődik a Zalaegerszeg Idősügyi Tanácsa által szervezett Senior Akadémia első félévi programsorozata, amelynek a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi Kara Zalaegerszegi Képzési Központja ad helyet (Zalaegerszeg, Landorhegyi u. 33.).

Arany Horváth Zsuzsa

Felvételünk a tavalyi Senior Akadémia egyik előadásán készült, ahol Balaicz Zoltán polgármester tájékoztatta az idősebb generációt a városfejlesztési tervekről

Fotó: ZH-Archívum

Az októberi szemeszteren a Nobel-díjasokat bemutató sorozat keretében Kalkuttai Teréz anya élete kerül a középpontba Balaicz Zoltánné előadásában, majd az El Camino zarándokútról beszél Pozsik Lajos nyugalmazott középiskolai tanár. Jónyer István négyszeres világbajnok asztaliteniszező "Miskolcról a világ tetejére" címmel tart előadást.

A Senior Akadémiát novembertől klubfoglalkozások is kísérik, a témakörökről és az időpontokról a Senior Akadémia közösségi média oldalán folyamatosan tájékoztatják az érdeklődőket. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában