Tényleg megszűnik?

7 órája

Mi lesz a Balaton Sound sorsa?

Hétvégén robbant a hír, miszerint megszűnik a hatalmas népszerűségnek örvendő Balaton Sound. Noha a szervező cég egyelőre semmit nem közölt a hírrel kapcsolatban, van néhány árulkodó jel.

Zaol.hu

Nem lesz többet Balaton Sound?

Fotó: Németh Levente

A Sonline utánajárt az ügynek: mint írták, Csákovics Gyula a fesztiválnak helyet adó Zamárdi polgármestere a Zamárdi Hírmondóban tette közzé, hogy hamarosan bejelentik a Balaton Sound megszűnését. Csákovics azt is elárulta, hogy a szervezők nem keresték sem őt, sem az önkormányzatot a folytatás kérdésével.

A Balaton Soundot szervező Sziget Kulturális Menedzser Iroda korábban azt válaszolta, hogy azért nem tárgyaltak október előtt a témáról, mert még nem állt munkába az új képviselő-testület és így nem is volt kivel tárgyalni. Ez azonban ma már nem lehet akadály, tárgyalóasztalhoz mégsem ültek az érintettek. 

Beszédes még, hogy a nagy fesztiválok nyitása előtti hagyományos sajtóbejárásokon a polgármester rendszerint ott szokott lenni. Csákovics Gyula a Strand fesztivál hivatalos bejárásán ott volt, de a Balaton Sound előtti sajtótúrán nem. A Sonline információi szerint meghívást sem kapott.

További részetek a Sonline.hu-n.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában