Alaposan megmozgatták a négylábú védenceket

2 órája

Nagy siker volt a Parkerdei vezetett séta

Még a szervezők is meglepődtek azon a nagy érdeklődésen, amely a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely szombati szabadtéri programját kísérte. A Parkerdei vezetett sétán több mint száz kutyát sikerült jól megmozgatniuk a résztvevőknek. Amennyiben az időjárás engedi, az eseménynek még az idén lesz folytatása.

Szalay Balázs

Nagy érdeklődés kísérte a Parkerdei vezetett sétát.

Forrás: Bogáncs Állatmenhely/Besenyei Szabolcs

Zömében családok jelentkeztek a kirándulásra

- Kellemesen elfáradtunk mindannyian, a kutyák és a résztvevők is – mesélte Békési Attila, a menhelyet fenntartó egyesület elnöke. - A jó másfél órás sétára száznál is nagyobb létszámú kutyát sikerült elvinni a Parkerdőbe. Ez azt jelenti, hogy a Bogáncs védenceinek több mint a fele eljöhetett velünk erre a vidám délutánra. Az állatok sétáltatására minden nap lehet jelentkezni, az érdeklődőket köszönettel fogadjuk. A nagyszabású csoportos találkozásnak azonban komoly közösségformáló hatása van, „bogáncsos” gazdik, valamint régi és új befogadók beszélgetnek egymással és osztanak meg a kíváncsiskodókkal nagyon sok fontos információt. A velünk sétáló családok közül többen jelezték, hogy ilyen programon még sokszor szívesen részt vennének, ezért szeretnék azt mihamarabb újra megszervezni.

Főként családok vettek részt a szombati kiránduláson.
Forrás: Bogáncs Állatmenhely/Besenyei Szabolcs

Már nem csak a REpont automatáknál segíthetünk

Az idén 25 éves Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület és Állatmenhely támogatásának egyik újszerű módja, ha a REpont automatákba szánt italos csomagolásokat a megfelelő QR-kód beolvasásával váltjuk vissza. Ezt a kódot a civil szervezet hivatalos honlapján lehet megtalálni. Békési Attila elnök azonban elárult egy ehhez passzoló másik módszert is:
- Ha valaki nem akar az automatáknál a QR-kódok beolvasásával bajlódni, akkor hozza el a visszaváltásra összegyűjtött palackokat a menhelyünkre! Kollégáink szívesen fogadják a megfelelően csomagolt italos betéteket, amit ők maguk szállítanak el és váltanak támogatási összegre.


 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában