Sokakat érint a Mohu döntése

3 órája

Szigorú korlát van érvényben a REpontokon

Visszaváltási limitet vezetett be a cég a REpontokon. A Mohu döntése értelmében 5000 forint lett a tranzakciónkénti limit. A vásárlási utalvány a legnépszerűbb visszaváltási mód, ezt érinti az új szabály.

Zaol.hu

Forrás: vg.hu

A VG.hu közlése szerint fontos, és sokak számra negatív változás történt a Mol Mohu visszaváltó automatáinál. A vállalat október 26. óta tranzakciónként 5000 forintos limitet vezetett annak, aki száznál több 50 forintos italcsomagolást akar egyszerre visszaváltani, ezt ezentúl több tranzakcióban kell megtennie – számolt be róla a Pénzcentrum.

A lap kiemelte, hogy a REpontokon kiragasztott tájékoztató felirat szerint a gép maximálisan 5000 forint értékben tud vásárlási utalványt kiadni.

A limit bevezetése sokakat érint, ugyanis a Mohu szerint a legnépszerűbb visszaváltási mód a boltban levásárolható papírutalvány, a rendszer bevezetése óta már több mint 20 milliárd forintot kértek vissza ilyen formában a vevők. A hazai automatáknál Európában egyedülálló lehetőség, hogy a visszaváltási díjat egyenesen a saját bankszámlára is lehet utalni, a visszaváltók körülbelül 10-15 százaléka választja ezt a megoldást. A Mohu tájékoztatása szerint több mint egymillióan töltötték le az ehhez szükséges applikációt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában