Az összefogás ereje

2 órája

Véletlenül került egy fotóra az eltűnt nagykanizsai lány – így találták meg

A Nagykanizsán élő Ágnes eltűnése után családja és barátai azonnal a rendőrséghez fordultak és fotóját megosztották az interneten. A kommentelők keresni kezdték. Így derült ki, volt olyan, akinek az eltűnése előtt sikerült lefotóznia, írja a borsonline.

Zaol.hu

A nagykanizsai buszpályaudvaron fotózott képre került rá véletlenül az eltűnt Ági

Forrás: borosnline.hu

Eltűnés miatt kerestek egy fiatal, gondnokság alatt álló 39 éves nőt. A Nagykanizsán élő Ágnes fényképét családja és barátai azonnal megosztották a Facebookon, hogy minél több helyre eljusson, hátha valaki találkozik vele. A család jelezte a rendőrségen is az eltűnést, így körözést adtak ki a nő miatt. A Borsonline-nak sikerült felvennie a kapcsolatot Ágnes édesanyjával, aki elmondta: a kommentelőknek és a rendőrségnek hála megtalálták a lányát!

Elképesztő összefogás indult a fiatal nő miatt. Eltűnési fotója alatt sorakoztak a kommentek, íróik mind-mind segíteni akartak a családnak. Az édesanya szerint volt, aki még le is fényképezte. Persze véletlenül, nem ismerte őt. Éppen a nagykanizsai buszállomáson volt a barátnőjével ez a lány, róla akart fényképet csinálni. Aztán látták az eltűnési képet és megnézték a fényképüket újra. Kiderült, hogy a lányom a háttérben állt.

Ágnes szerencsés hazatalálásának története folytatódik a borsonline.hu cikkében.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában