Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar

2024.07.04. 08:30

Filmzenei koncert lesz szombat este a Dísz téren

Július 6-án, szombaton este nyolc órakor ismét megrendezi a Zalaegerszegi Szimfonikus Zenekar a zalaegerszegi Dísz téren a korábban nagy sikert aratott, ingyenes filmzenekoncertet. Aznap 18.30-tól 23.30-ig lezárják a Kossuth utca Budapest Banktól Dísz térig húzódó szakaszát.

Szabó Judit

Egy korábbi filmzenei koncert Zalaegerszegen

Forrás: ZH-Archívum / Pezzetta Umberto

Az idei koncert kibővül a helyi tehetségek bemutatkozásával (20 órától 20.30-ig), valamint táncbetétekkel. A koncerten közreműködnek a Pálóczi Horváth Ádám Zeneiskola és a Liszt Ferenc Általános Iskola növendékei, a Gála Társastáncklub és a Zalai Táncegyüttes táncosai. Szólót énekel Mihály Luca, Farkas Alexandra és Sárközi Roland. A nagyszabású rendezvényen olyan ismert slágereket hallhat a közönség, mint például a Star Wars, a Vissza a jövőbe, a Dirty Dancing, a Keresztapa, a Rocky, a Volt egyszer egy vadnyugat, valamint a James Bond-filmek dalai. Az együttest idén is Pejtsik Péter zeneszerző, hangszerelő vezényli, akinek saját zenei műveiben is jelentős szerepet tölt be a színházi és filmzene. A szimfonikus zenekar minden érdeklődőt szeretettel vár a rendezvényre.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!