A közelmúltban Keszthelyen lépett fel

2 órája

Zorán idős kora ellenére is remek formában van

Bár már a nyolcvanas éveiben jár, de továbbra is remek formában van a hazai könnyűzene egyik meghatározó előadóművésze, a Kossuth- és Liszt Ferenc-díjas Zorán. A gitáros-énekes február óta folyamatosan koncertezik, néhány napja Keszthelyen lépett fel.

Gyuricza Ferenc

Zorán ez évben is folyamatosan koncertezik

Fotó: Gyuricza Ferenc

A Balaton Színház nagytermében telt ház várta a szerb származású gitáros-énekest és zenekarát. A koncerten egy rendkívül gazdag életmű legkedveltebb darabjai, a Zorán által „kötelezően eljátszandó daloknak” nevezett szerzemények mellett néhány kevésbé közismert zeneszám is elhangzott, ám éppen ez tette különlegessé a koncertet. 

Zorán idei, Turné 2024 elnevezésű koncertsorozata február 25-én dupla előadással Kecskeméten kezdődött, s azóta mintegy tucatnyi további helyszínen lépett fel a gitáros-énekes és zenekara. A turné az őszi-téli időszakban is folytatódik, ennek során újabb vidéki városokban, valamint néhány budapesti színpadon mutatják be ezt a programot. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában