Vajon ki lehet a tettes?

2 órája

Kastély-krimi már a keszthelyi Festetics-kastélyban is

Október végétől interaktív nyomozásra várják az érdeklődőket a keszthelyi Festetics-kastélyba. A Kastély-krimi játék egy feledhetetlen kaland, ami számtalan titkot és nem várt fordulatokat ígér. Premier október 26-án.

Zaol.hu

Az érdeklődők október 26-án és 31-én, november 23-án és december 27-28-án is nyomozhatnak a Festetics-kastélyban

Fotó: NÖF

Hercegi vadászatra érkeznek a vendégek Lady Agatha Stewarthoz, a keszthelyi Festetics-kastély úrnőjéhez, amikor váratlanul bűntény történik. Valaki mintha egy csuklyás alakot is látott volna…

Kastély-krimi
A Kastély-krimi a nádasdladányi Nádasdy-kastély után most Keszthelyen mutatkozik be
Fotó: NÖF

Vajon ki lehet a tettes? A nyomozás során a bátor jelentkezők az otthagyott bűnjelek és bizonyítékok alapján fejthetik meg a gyilkosság részleteit. Mindezt exkluzív környezetben, lebilincselő időutazás keretében. A Kastély-krimi játék minden alkalommal teltházas a nádasdladányi Nádasdy-kastélyban, amely most Keszthelyen mutatkozik be: az érdeklődők október 26-án és 31-én, november 23-án és december 27-28-án is nyomozhatnak a Festetics-kastélyban.

A játékban 14 éven felüliek vehetnek részt. Jegyvásárlás korlátozott számban a jegymester.hu online felületen és a kastély jegypénztárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában