A hírnév útjára léptek

3 órája

X-Faktor: Zalából két tehetség is továbbjutott!

A söjtöri Miklós Vivien és a zalaegerszegi Sárközi Roland is továbbjutott az RTL tehetségkutató műsorának válogatójából. Az X-Faktorban folytatódhat tehát énekesi karrierjük építése.

Szabó Judit

Miklós Vivien a zalaegerszegi filmzenei koncerten

Fotó: Pezzetta Umberto

Zalai tehetségeknek is drukkolhattak a nézők az X-Faktor nemrég vetített, 4. válogatóján, hiszen a söjtöri Miklós Vivien és a zalaegerszegi Sárközi Roland is továbbjutott. Közös bennük, hogy mindketten Berkes Dániel énektanár tanítványai, és mindkét fiatal tehetséget láthatta énekelni a zalaegerszegi közönség többek között a városi szimfonikus zenekar 2024. július 6-i filmzenei koncertjén.

x-faktor
Sárközi Roland kiskora óta énekel, tehetségét az X-Faktor zsűrije is elismerte. A kép a nyári zalaegerszegi filmzenei koncerten készült
Fotó: Pezzetta Umberto

Az X-Faktor zsűrije elégedett volt

Miklós Vivien X-Faktorban nyújtott teljesítményét a zsűri mind a négy tagja (Tóth Andi, Majka, Gáspár Laci és Valkusz Milán) igen szavazattal honorálta, míg Sárközi Rolandnak Majka kivételével hárman zöld utat adtak. Kritika az előadása stílusát, a sok hajlítást érte, de az énekhangja tetszett a bírálóknak. Így mindkét zalai tehetség folytathatja szereplését a műsorban. 

Roland a nagypapájától tanult énekelni

Sárközi Roland 4-5 éves kora óta énekel. Mint a róla készített korábbi cikkünkben megírtuk: zenész nagypapája, aki dobolt, gitározott és énekelt, fedezte fel tehetségét és tanította. Roland sokáig autodidakta módon fejlesztette tudását, megtanulta kedvenc előadói – többek között Caramel – slágereit a You Tube-ról. 2015-ben Az ének iskolája című televíziós tehetséggondozó műsorban bejutott az ország 16 legjobb énekese közé, majd a Voice című műsor jelentett újabb állomást a karrierjében. A fiatalember 18 éves, pincérként végzett a zalaegerszegi Báthory-iskolában, a vendéglátóiparban zenél, s idővel saját zenekart szeretne. 

Vivien gyerekszínészként szerepelt a Muzsika hangjában

Miklós Vivien 7 évesen lépett először színpadra a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színházban, a Muzsika hangjában. Tánctagozatos művészeti iskolába járt, majd zenei tehetsége is kibontakozott, különféle rendezvényeken lép fel, énekversenyeken vesz részt. Az X-Faktor válogatóján Gáspár Laci olyan nagyra értékelte produkcióját, hogy azt mondta, Viviennek az élő show-ban van a helye. Legyen így, mindkettőjük esetében.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában