A dél-zalaiak első csapata szombaton kezdi a férfi NB II új sorozatát

2 órája

A Kanizsa Sörgyár SE-nél építenek a fiatalokra

Bonyhádon kezdi meg szombaton a férfi asztalitenisz NB II új sorozatát a Kanizsa Sörgyár SE első számú csapata.

Varga Andor

Az előző bajnokság ezüstérmese sörgyári csapata: Bihercz Tamás, Nagy Emil, Berdár Norbert, Kahotek Kristóf, Virovecz Dániel Fotó: ZH

A dél-zalaiak tavaly ezüstérmesek voltak a sorozatban a feljutó Beremend mögött, Jakabfi Imre csapatvezető szerint azonban idén nem lesz könnyű megközelíteniük ezt az eredményt.
– Távozott két meghatározó játékosunk: Nagy Emil Celldömölkre igazolt, Kahotek Kristóf pedig abbahagyta a játékot – vázolta a helyzetet Jakabfi Imre. – Új igazolásunk nincs, megpróbálunk építeni a saját nevelésű fiatalokra. A gárda magját Berdár Norbert, Bihercz Tamás és Zborai Gyula alkotja majd, melléjük két ifjúsági korú leány versenyzőnk, Orbán Flóra és Gvozdenovic Katarina zárkózik fel, illetve több lehetőséget szeretnénk adni a még serdülő Virovecz Dánielnek, Bogdán Zoltánnak és Havasi Patriknak is.
Jakabfi Imre szerint a riválisok szinte mind erősödtek tavalyhoz képest, a csapat minimális célja azonban így is a dobogó, mely felé bonyhádi győzelemmel szeretnének elindulni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában