Ingatlanbazár

2024.02.24. 11:30

Költözzön a horvát határhoz közel, egy kétszintes családi házba!

Arra vágyik, hogy az erdő szélén lakjon? Szeretne minél előbb a tengernél lenni? Fityeháza minden nagykanizsai álma, hiszen egy csendes település, ugyanakkor nem állt meg ott az élet. Az eladásra kínált ház kétszintes, 50 százalékos készültségű, így olyanná varázsolhatja, amilyenre vágyik. 180 négyzetméteren van lehetősége kibontakoztatni a kreativitását, és ha nem is költözne oda, akkor is jó vétel, hiszen bérbe adhatja majd, köszönhetően az elhelyezkedésének. Nézze rá, megéri!

Zaol.hu

“Fityeháza békés kis falujában, a horvát határ közelében elhelyezkedő, befejezésre váró, két szintes családi ház keresi új tulajdonosát! Az 1989-ben épült 180 nm-es ház felújítását elkezdték, az ingatlan jelenleg 50%-os készültségi állapotú.

 

A központi fűtéshez a gázterv elkészült. A déli oldalon egy bejárat kialakításra került szélfogóval, valamint a hátsó, udvar felőli terasz alapozása elkészült. Az emeletre fa lépcső vezet. Itt a nagyobb szoba erkélyre nyílik.

A ház egy kellemes környezetben, szép, virágos, zöldekkel teli utcában található, könnyen megközelíthető, a telek erdőnél végződik. Az ingatlan számos lehetőséget rejt magában, a variációk száma határtalan! Bontakoztassa ki kreativitását, engedje el fantáziáját! Cégünk teljes körű kivitelezési tervet, látványtervet készít, az ön igényeire szabva!

A településen könyvtár, művelődési központ és óvoda biztosít a helybelieknek gondoskodást és oktatást. Ezek az intézmények együttesen elősegítik a település lakóinak kényelmét és fejlődését.”[...]

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!