Bulvár-celeb

1 órája

Egy fotó miatt vált rémálommá egy házaspár élete

A fotón egy mértani pontossággal kettévágott fa látható.

MW

Forrás: Shutterstock

Fotó: Miguel Pessoa

Rémálommá vált egy házaspár élete, miután lefotózta előkertjüket a Google Maps autója írja a Tények.

Az angliai Waterthorpe-ban két ház között ugyanis egy mértani pontossággal, függőlegesen kettévágott fenyőfa van, ez is látszik a fotón, amely rengeteg ember érdeklődését felkeltette.

Mivel a cím a Google Maps-ben nyilvános volt, a kíváncsi látogatók rendszeresen felkeresték a helyet és ott bámészkodtak.

A fa egyébként nem díszítő elemként funkcionált, ennél szomorúbb a története. A nyugdíjas házaspár ugyanis évek óta veszekedett miatta szomszédaival, mivel a fenyő lombja átlógott a kertjükbe, az autófelhajtó fölé, a fán fészkelő madarak pedig folyton odapiszkítottak.

Mivel a szomszédok nem tettek semmit, a nyugdíjas házaspár egyik tagja 2021-ben egy szép napon kettévágta a lombkoronát.

A különleges fából így igazi látványosság lett, még a mai napig is sokan keresik fel. A lakók viszont szenvednek a sok bámészkodótól, úgy érzik, megsértik a magánéletüket.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!