Voks24

2024.04.27. 13:52

Orbán Viktor: Karácsony igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség

A fővárosi fideszesek kampányát segítette szombaton Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

MW

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor kormányfő, a Fidesz elnöke (j4) Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt (b3), Szentgyörgyvölgyi Péter (Fidesz-KDNP), az V. kerület polgármestere (j), valamint belvárosi fideszesek társaságában budapesti kampánykörútján az V. kerületben 2024. április 27-én

Forrás: MTI

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt oldalán részt vett a jelöltek és az aktivisták eligazításán az V. kerületi Fidesz-irodában, ahol elmondta: a budapesti Fidesznek azon kell dolgoznia, hogyan lehet a nemzet fővárosából a legtöbbet kihozni, a kormánnyal összefogva.

Nagy célokat kell megfogalmazni, nagyon sokat kell dolgozni és végül győzni fogunk

– hangoztatta.

Karácsony Gergely igazi bűne a rengeteg elszalasztott lehetőség, ami miatt most szenved a város 

– tette hozzá.

Orbán Viktor, Szentkirályi Alexandra és a belvárosi fideszesek ezután átsétáltak az Ibolya presszóba, ahol a Fidesz elnöke egyetemista diákéveiről, a helyhez kötődő emlékeiről mesélt.

 

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját 

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke. 

Orbán Viktor az 58-as villamos régi végállomásánál megismerkedett a terület helyreállítási és fejlesztési terveivel, majd beszélgetett a terület megtisztítását és rendezését végző Fidesz-aktivistákkal is.

POKORNI Zoltán; FONTI Krisztina; ORBÁN Viktor
Voks 24 - Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját
Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában