Döbbenetes

2024.05.29. 20:10

Magyar Péter ezért nem szeretné, hogy Istennek nevezzék (videó)

A válasz megdöbbentőbb, mint gondolnánk.

MW

Magyar Péter beszédet mond a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, Budapesten 2024. április 26-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

Csak a „propagandasajtó” miatt nem szeretné Magyar Péter, hogy Istennek nevezzék – derült ki a Tisza Párt alelnökének salgótarjáni látogatásán – írta a Magyar Nemzet.

 Történt ugyanis, hogy az új baloldali politikusnak a Nógrád vármegyei városban tartott rendezvényén az egyik résztvevő azt mondta az éppen érkező alelnöknek: „Isten vagy, Isten vagy!” Mire a baloldal új reprezentánsa nem azt mondta, hogy ő nem Isten, ehelyett úgy reagált:

Jaj, ne, ilyet ne mondjunk, mert a propaganda ezt fogja harsogni!

 

Ezek szerint Magyar Péternek nincs kifogása az ellen, hogy Istenként tekintsenek rá, mindössze a propaganda miatt nem tartja szerencsésnek, ha nyilvánosság előtt így nevezik. Az is említésre méltó, hogy Magyar Pétert bizonyos körökben divat manapság messiásként emlegetni, 

ami ellen ugyancsak nincs kifogása.

Magyar Péter korábban többször is hangoztatta, hogy vallásos, katolikus családból származik, ő maga piarista gimnáziumban érettségizett, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán végzett, és gyakran beszélt magáról úgy, mint vallását gyakorló személy.

A teljes cikk ITT olvasható el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában