Káosz

2024.05.21. 19:13

Szentkirályi Alexandra: Karácsonyék végleg szétvernék Budapest közlekedését (videó)

A hivatalos közúthálózati térkép jelzései azt mutatják, hogy a Pesti alsó rakpart Karácsony Gergelyék terve szerint végleg le lesz zárva az autók elől - mondta a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje közöségi oldalára feltöltött keddi videójában.

MW

Szentkirályi Alexandra, a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje

Forrás: MTI

Fotó: Hegedüs Róbert

Szentkirályi Alexandra hozzátette: ezt a tervet maga Karácsony Gergely nyújtotta be, és már el is fogadtatta a „Gyurcsány-vezette fővárosi közgyűléssel”.

Ha Karácsonyékon múlik, akkor nem sokáig lehet már autóval közlekedni a Rakparton

– fogalmazott a kormánypárti főpolgármester-jelölt, aki kijelentette Karácsony Gergely terve szerint hétköznap, munkanapon, tanítási időben is, tehát végleg lezárná a Pesti alsó rakpartot.

A közúthálózati tervvel, amit a „Gyurcsány-vezette Fővárosi Közgyűlés” el is fogadott, „bevinnék a kegyelemdöfést” a budapesti közlekedésnek – állította.

Egy biztos – hangsúlyozta –, „ha nem váltjuk le a Gyurcsány-Karácsony családot, akkor egész évben le lesz zárva a rakpart: még nagyobbak lesznek a dugók, tovább nő a légszennyezettség”. Tiltani tudnak, de az építkezés már nem megy.

Karácsonyék csúnyán lebuktak, nem érdemelnek több esélyt

– vélekedett.

Szentkirályi Alexandra szerint június 9-én erről is döntenek a szavazók: viszlát rakpart, vagy viszlát Gyurcsány és Karácsony.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában