Baloldali támadások

2024.06.28. 13:26

Menczer Tamás üzent Manfred Webernek és csatlósainak (videó)

Manfred Weber és az általa balra tolt Néppárt 21 Magyarország-ellenes határozatot fogadott el, szavazott meg az Európai Parlamentben (EP) – mondta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalára pénteken feltöltött videóban, írja az MTI.

MW

Menczer Tamás, a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Menczer Tamás arra hívta fel a figyelmet, hogy Magyarországot a Szuverenitásvédelmi Hivatal létrehozása, az LMBTQ-jogok miatt és azzal is támadták, hogy szerintük „Magyarország nem demokrácia”.

Azért támadták Magyarországot, hogy ne kapja meg az országnak járó uniós forrásokat – fogalmazott.

A kommunikációs igazgató emlékeztetett, hogy a Magyarország-ellenes, Magyarországot támadó 21 határozat közül a momentumos Donáth Anna és Cseh Katalin 19-et megszavazott, „valószínűleg a maradék két alkalommal nem voltak ott”.

Menczer Tamás hozzáfűzte, hogy „Gyurcsány Ferenc felesége” és a többi baloldali politikus is folyamatosan megszavazta a Magyarországot támadó határozatokat.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója szerint

jól látható a szövetség Manfred Weber és a magyar baloldal között és ehhez a szövetséghez csatlakozott most Magyar Péter.

Azért támadnak bennünket, mert nemet mondunk a háborúra, a bevándorlásra és az LMBTQ-propagandára – hangoztatta Menczer Tamás és a kormánypártok nevében Manfred Webernek és csatlósainak azt üzente, hogy

a magyar álláspont a 21 támadást követően sem fog megváltozni.

Menczer Tamás keményen kiosztotta az amerikai külügyet

„Joe Biden külügyminisztériuma ma is aggódik Magyarország miatt. Tegnap az antiszemitizmus volt a soros, ma a Szuverenitásvédelmi Hivatal miatt aggódnak. Meg is értem... Rajtuk kívül még a háborúpárti teljes magyar baloldal és az őket kiszolgáló 'független és objektív' média aggódik. Ezt is megértem. Guruló dollárok stop!” – írta Menczer Tamás pénteken a Facebookon.

A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója arra reagált, hogy az Egyesült Államok szerint antidemokratikus olyan szervezeteket vizsgálni, amelyek külföldről kapnak finanszírozást és politizálnak. David Pressmanék most amiatt rázzák az öklüket, hogy a Szuverenitásvédelmi Hivatal vizsgálatot indított az Átlátszó és a Transparency International Magyarország ellen – írja a Magyar Nemzet.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában