LMBTQ-lobbi

2024.06.22. 22:41

„Ha Magyar Péter hatalomra kerül, több jogot kap az LMBTQ-közösség” – vélik a Pride résztvevői (videó)

Baloldali pártok, adománygyűjtő dobozok, színpadon csókolózó férfiak, Karácsony Gergely és David Pressman – a Magyar Nemzet stábja a Budapest Pride-on forgatott.

MW

A 29. Budapest Pride résztvevői az Andrássy úton

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Kurucz Árpád

A kormány által gyönyörűen felújított Városligetben piknikeztek a 29. Budapest Pride résztvevői a mai felvonulásuk után. Az eseményen megjelent Karácsony Gergely is, akit két hete éppen hogy csak, mindössze 41 szavazattal választottak meg további öt évre Budapest főpolgármesterének, és nem hiányozhatott David Pressman amerikai nagykövet sem, aki férjével és gyerekeivel él Budapesten – írja a Magyar Nemzet.

A lap munkatársa által készített képeket itt tudja megtekinteni:

Ha Magyar Péter hatalomra kerül, több jogot kap az LMBTQ-közösség

– állították többen is azok közül, akiket a Budapest Pride-on kérdezett meg Magyar Péterről a Magyar Nemzet stábja, amelynek tagjai a Momentum, a Párbeszéd–Zöldek és a Demokratikus Koalíció képviselőivel is találkoztak, így többek között Fekete-Győr Andrással, Hajnal Miklóssal, valamint Kerpel-Fronius Gáborral és Tordai Bencével is.

A videót itt tudja megtekinteni:

Karácsony Gergely, főpolgármester szerint többlet támogatásokat kell adni az LMBTQ közösségnek, Tordai Bence pedig arról beszélt, hogy ezt a felvonulást a gyerekeknek is látniuk kell.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában