Változó idők

9 órája

Orbán Viktor: lázadás van Brüsszel ellen a migráció ügyében (videó)

Ezt írta ki Twitter-oldalára vasárnap Magyarország miniszterelnöke, a mellé feltöltött videóban hozzáfűzve, hogy ma Európában mindenki a migráció ellen van, a kormányokon kívül ma már senki sem érvel a migráció mellett, normális ember ilyet nem tesz sem Európában, sem Brüsszelben.

MW

Orbán Viktor miniszterelnök

Forrás: Orbán Viktor Facebook-oldala

„A fél karjukat odaadnák azért, ha olyan állapotok lennének migrációügyben náluk, mint nálunk” – mutatott rá a miniszterelnök, megjegyezve: hazánkban nincs migrációs krízis, mert nem engedjük be az illegális bevándorlókat, ugyanakkor a nyugati országok beleverik a fejüket a falba, hogy hogyan lehettek ilyen szerencsétlenek, hogy milliószámra beengedték a migránsokat, akikkel most nem tudnak mit kezdeni, és akik csak jönnek és jönnek és jönnek.

Magyarország példa az európai emberek szemében a saját kormányaikkal szemben –

hangzik el az angol feliratos videóban, amely Orbán Viktor pénteki rádióinterjújából közöl részletet:

– A migrációtól mindenképpen meg kell védeni az országot, migránsmentes övezetként kell megtartani Magyarországot – mondta Orbán Viktor pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint a migráció azon túl, hogy terrorveszélyt, bűnözést hoz magával és feszültségeket szít, rengeteg pénzt is felemészt. Most Magyarország büntetést kap Brüsszelből, mert nem engedi be a migránsokat, de az a büntetés még mindig jóval kisebb, mint az a pénzügyi teher lenne, amit azért kellene elviselnie, mert beengedi őket – fejtette ki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában