Szeret, nem szeret...

8 órája

Menczer: a Weber–Magyar párostól meg kell védenünk Magyarországot (videó)

„A Tisza Párt elnöke Brüsszel embere” – írta a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója a Facebook-oldalán.

MW

Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke és EP-képviselője (b) és Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) elnöke sajtótájékoztatót tart Strasbourgban 2024. október 9-én

Forrás: MTI

Fotó: Bodnár Boglárka

Menczer Tamás arról kérdezte a legújabb videójában Magyar Pétert, hogy nem szeretné-e kipróbálni, hogy milyen lehet egyszer igazat mondani – írja a Magyar Nemzet. A Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója Magyar Péternek egy korábbi nyilatkozatára reagált, amelyben a Tisza Párt elnöke azt bizonygatja, hogy Ursula von der Leyen bizottsági elnök és Manfred Weber, az Európai Néppárt elnöke valójában szeretik Magyarországot.

Menczer emlékeztetett: korábban maga Weber mondta el, hogy amikor Magyarország megbüntetésére szavaz, akkor nem Orbán Viktor vagy a magyar kormány ellen, hanem az egész ország ellenében szavaz. A fideszes politikus szerint

Magyar Péter a néppárt vezérének kezében van, hiszen ő dönt mentelmi jogáról, amit a telefonlopási ügye miatt a magyar ügyészség már ki is kért az Európai Parlamenttől.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában