Hirdetés

2024.07.23. 15:09

Válassz ipari olajsütőt, hogy könnyebb legyen a napod!

Te sem bírod a hajtást? Túl sok a vendég? Ez esetben van számodra egy szuper ötletünk: szerezz be egy ipari olajsütőt, és könnyítsd meg a mindennapjaidat, szabadíts fel időt a konyhában!

PR cikk

Forrás: freepik.com

Miért jó az ipari olajsütő?

Az ipari olajsütővel gyorsan és egyszerűen készítheted el a frissensülteket, és még ott sem kell ácsorognod a gép mellett. Időt takaríthatsz meg a használatával, hisz amíg a sütő dolgozik, addig te felszolgálhatsz vagy végezheted egyéb teendőidet a konyhában. Így gyorsabb lesz a kiszolgálás, és a vendégeid is elégedettebben távoznak.

A Bunzl kínálatában található ipari olajsütő pont a megfelelő hőmérsékletet biztosítja az ételeknek, hogy azok egyenletesen süljenek át. Használatuk rendkívül egyszerű: a szükséges hőfok pár másodperc alatt beállítható, az elkészülés után pedig az étel könnyedén kiemelhető a gépből, ugyanis nem fog szétfröccsenni az olaj. A megmaradt olajat a tartályba visszacsepegtetheted, az eszközt pedig könnyen tisztíthatod.

Mi alapján érdemes a megfelelő olajsütőt kiválasztani?

A Bunzl csapata személyre szabottan segít kiválasztani a neked legmegfelelőbb ipari olajsütőt, de néhány előzetes kérdéssel is rávezetnek a válaszra:

  • Napi szinten mi az a mennyiség, amit az olajsütőben készítenél?
  • Napi szinten hány órán át lenne használatban a gép?
  • Milyen ételeket készítenél a sütőben?
  • Hány vendéget vársz napi szinten?

Mivel többféle típusú olajsütő is található a kínálatban, a végleges döntés előtt mindenképp érdemes a fenti kérdéseket átgondolni és akár szakmai segítséget kérni.

Az eredmény: ínycsiklandozó ételek

Ha már kiválasztottad a legjobb sütőt, sőt már be is üzemelted, nincs más hátra, mint a sütés! Finom és ropogós rántott húsok, rántott gombák, rántott sajtok és roppanós hasábburgonya várja a vendégeidet, akik szinte biztos, hogy nem akarnak majd felállni az asztaltól! A fantasztikus fogásokat ezután bármilyen körettel tálalhatja, az étel nem marad olajos, így a frissesség és a roppanós élmény garantált.

Ha te is szeretnél egy megbízható társat a konyhádban, válaszd az ipari olajsütőt és a Bunzl csapatát! Nem fogsz csalódni!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában