Rendezvény

2024.04.30. 15:00

Pénteken kezdődik a Zalaegerszegi Sörfesztivál

Péntek délután kezdődik és vasárnap estig tart Zalaegerszeg legnagyobb tavaszi gasztrokulturális rendezvénye, a XIII. Sörfesztivál. A három nap alatt nagyszerű koncertélmények, csapolt és kézműves sörök sokasága, valamint gazdag kulináris kínálat várja az érdeklődőket.

Gyuricza Ferenc

Rúzsa Magdi már rendszeresen visszatérő vendég Zalaegerszegen

Fotó: Gyuricza Ferenc

Minderről Székedli Bertold, a szervező Zalaegerszegi Gasztrokulturális Egyesület elnöke tájékoztatta portálunkat. Elmondta: ahogy a korábbi években, most is családi rendezvénynek tekintik a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok előtti téren megrendezendő fesztivált, azaz minden korosztály számára kínálnak kikapcsolódási lehetőséget.   

- A fő vonzerőt jelentő gasztronómiai kínálat és a szintén mindig nagy érdeklődéssel kísért koncertek mellett ezúttal is számos program, köztük vidámpark és játszóház várja a hozzánk kilátogatókat – magyarázta tovább Székedli Bertold. – Ezek a programok szombaton és vasárnap 16 óráig ingyenesen látogathatóak, belépőjegyet csak a koncertekre szedünk. A sörök kedvelőit közel ötvenféle csapolt, illetve számos további kézműves sörrel várjuk, de lesznek pálinkaházak és borászatok is kitelepülnek.

Az esti fellépőkről a főszervező annyit mondott: ezúttal csupa olyan előadót hívtak, aki az elmúlt egy-két évben telt házas arénakoncerteket csinált a fővárosban. Pénteken 19.30-tól a Bagossy Brothers Company, majd Dzsudló zenél, utóbbi most először szerepel Zalaegerszegen. Szombaton 19 órától az ötvenéves EDDA mutatja be jubileumi műsorát, őket a ByeAlex és a Slepp követi. Vasárnap 18 órakor a Lord kezd, majd Rúzsa Magdi koncertje zárja a fesztivált. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában