Gazdaság

2016.04.29. 14:07

Így terjeszd ki ügyfélkörödet (x)

Bizonyára számodra sem ismeretlen helyzet, hogy amikor felteszed a kérdést, hogy a városban melyik masszőrt válaszd, vagy melyik autós iskolához fordulj, esetleg, hogy ki a legjobb fodrász a környéken, sokan inkább azt hangsúlyozzák ki, hogy hova ne menjél még véletlenül se. Ha igazam van és kíváncsi vagy, hogyan is győződhetnél meg róla előre, hogy valóban olyan minőségű szolgáltatást fogsz kapni, amilyenre vágysz, akkor nagyon is jó helyen jársz.

A problémád nem egyedüli, éppen erre jött létre a Megbízható Cég tanúsítvány, aminek segítségével rövid időn belül megtudhatod, hogy melyek azok a cégek, amelyekben valóban megbízhatsz szerte az országban. A projekt által elismert cégeknél nem csak hogy biztosan azt a szolgáltatást fogod kapni, amit elvársz, hanem maga a kiszolgálás is magas színvonalú. A két szempont egyenlő fontosságú, hiszen nem mindegy, hogy ha reggel belépsz a pékségbe az eladó hogyan adja át a kért termékeket. Teheti azt kedvesen és mogorván is. Ámbár megkaptad az árut és pontosan is adott vissza, de az eredmény mégsem ugyanaz. Egy-egy kedves szó megszépítheti akár az egész napodat is.

Mostanra minden bizonnyal kíváncsi lettél, hogy hogyan találhatod meg a számodra megfelelő cégeket. Az Megbízható Cég oldalán, a Cégek listája menüpont alatt fellelhetőek mindazok a vállalkozások, melyek már elnyerték a megbízható cég címet. A listán túl lehetőség van rá, hogy felkeresd azt a szolgáltatót, amelyre kíváncsi vagy. Természetesen amennyiben nincs benne az adatbázisban az még nem feltétlen jelenti azt, hogy a cég nem megfelelő, csupán lehetséges, hogy még nem esett át a vizsgálaton. Lényeges, hogy az oldalon megtalálható cégek egyfajta garanciát, megnyugvást biztosítanak a vásárlónak, míg a szolgáltatónak jó pontot, elismerést jelent.

Ez után jogosan merülhet fel a kérdés, hogy hogyan is szűrik ki a megbízható cégeket? Hogyan lehet felkerülni a honlapra? Az ellenőrzés alapos előkészületeken alapszik. A munka nagy részét egy kifejezetten erre írt program végzi el. Az adott cég adatai alapján a szoftver képes kiszűrni a világhálón megtalálható negatív véleményeket. Ha a teszt pozitívan zárul, a cég jogosult lesz megkapni a tanúsítványt.

Remélem sikerült egy kicsit könnyítenem a mindennapjaidon, ha pedig saját vállalkozásod van, és azon gondolkodsz, hogyan tedd még vonzóbbá az ügyfeleid részére, jelentkezz vizsgálatra az Ügyfél Vélemény Vizsgálati Központ oldalán keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!