Frissen Zalából

2021.06.04. 10:00

Programokkal tesznek az egészségért Lentiben

Újraindultak a programok a Dr. Hetés Ferenc Szakorvosi Rendelőintézet egészségfejlesztési irodájában.

Korosa Titanilla

Kánya Szilvia: – Regisztrációhoz kötött a jelentkezés

Fotó: KT

Kánya Szilvia, az iroda (EFI) vezetője elmondta, újra várják azokat, akik szánnak arra egy kis időt, hogy figyelmet fordítsanak az egészségükre.

– A foglalkozásokon szigorúan betartjuk a járvány miatt előírt korlátozásokat – tájékoztatott az irodavezető. – A gyógy­tornászok újra fogadják a mozogni vágyókat, a gerinc- és válltorna május 31-én már elindult. A vírushelyzet miatt maximum 8 fő vehet részt egy-egy foglalkozáson 2 csoportban, így összesen 16 fő jelentkezését várjuk. A részvétel szigorúan regisztrációhoz kötött. Emellett elérhetőek az egészséges táplálkozással kapcsolatos tanácsadásaink, valamint a munkahelyi egészségfejlesztési programunkat, a szépkorúak klubját, gyalogló túraklubot, kerékpáros túraklubot, és egészségnapok lebonyolítását is el tudjuk indítani. A későbbiekben az iskolai egészségfejlesztési programot, a gyógyúszó klubot, valamint a terápiás lovaglást kívánjuk folytatni – sorolta.

Kánya Szilvia arról is beszélt, hogy a foglalkozásokra regisztrálni az EFI közösségi oldalán vagy telefonon (0692-351-485) lehetséges, valamint az adott programok vezetőinél is lehet jelentkezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!