Információ

2019.01.25. 13:49

Időpontot kell kérni a vérvételre a keszthelyi kórházban

Február 1-től csak érvényes beutalóval és előzetes időpontegyeztetéssel tudják fogadni a keszthelyi kórházban a laborvizsgálatra érkezőket.

Keszey Ágnes

A kórháztól kapott tájékoztatás szerint az elmúlt időszakban rendkívüli mértékben megemelkedett a laboratórium betegforgalma. Ez nem csak azt a problémát okozta, hogy nagy a zsúfoltság a váróban, hanem veszélyezteti a vizsgálatokat, azok eredményének megállapításának idejét. Ezért csak azokat a pácienseket tudják fogadni, akiknek beutalóján szerepel a vizsgálat időpontja, vagy előjegyzést kértek a központi előjegyző (06/83/311-788) telefonszámán.

Ha valaki a megadott időben nem jelenik meg, új időpontot kell kérnie. A leleteket ezentúl hétköznapokon 13 és 15 óra között adják ki. Aki nem vérvételre érkeznek, hanem vizelet, széklet, vagy mikrobiológiai vizsgálatra küldött mintát adnak le, ezt időpontkérés nélkül is megtehetik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában