stand up

2020.04.17. 09:22

Home office-ból poénkodik a gyenesdiási humorista

Porkoláb Tamás stand up humorista fellépései a koronavírus miatt nullára csökkentek, ám otthonról folyamatosan vicces videókkal jelentkezik a legnagyobb videómegosztó oldalon.

KeszthelyTV

Az előadó a Keszthely TV-nek elárulta, szerinte mindenből – így a koronavírusból is – lehet viccet csinálni, hogy az könnyebben elviselhető legyen.

Az elmúlt hetekben már több mint hétezren látták a videóit, melyek olyan témákkal foglalkoznak, mint a bevásárlás, a home office, vagy a szájmaszk használata.

-Egyre több visszajelzést kapok, egyre több helyről keresnek és azt látom, hogy ennek így van hozadéka és remélem, hogy amikor ez az egész így véget ér, akkor az online tartalomnak a gyártása ad egy ilyen biztos pontot, ahonnan el lehet rugaszkodni, hogy na, akkor vessük bele magunkat. Szándékosan nem lövöm le azokat a poénjaimat, amiket a színpadon használok, hanem mindig direkt újakat írok és igyekszek aktuális lenni, igyekszek erre a kialakult helyzetre reagálni” – nyilatkozta a televíziónak Porkoláb Tamás, majd hozzátette rengeteg ötlet van még a tarsolyában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában