Nehéz év volt mindenki számára

2021.01.05. 07:00

Megköszönte a letenyei polgármester a tavalyi áldozatos munkát

Az új év első napjaiban egy-egy ajándékcsomaggal és néhány gesztusértékű kisebb ajándékkal köszönte meg Farkas Szilárd polgármester a háziorvosi ügyeletet ellátó szakembereknek, valamint a mentők és a katasztrófavédelem hivatásos munkatársainak a tavaly végzett kimagasló és hősies munkát.

Horváth-Balogh Attila

A mentőállomáson Vlaj Zoltán állomásvezető vette át Farkas Szilárd ajándékát Fotó: A szerző

A polgármesteri ajándékot az éppen szolgálatban lévők vették át kollégáik nevében. Farkas Szilárd köszöntőjében hangsúlyozta, 2020 nem volt egyszerű év, minden nap adott munkát a mentésügyi, egészségügyi, kármentesítési feladatokat ellátó hivatásos és önkéntes állomány tagjainak. A város önkormányzata is többször igénybe vette a segítségüket úttisztításban, heves esőzések előtt homokzsákok kihelyezésében, veszélyes fák kivágásában.

A mentőállomáson Vlaj Zoltán állomásvezető vette át Farkas Szilárd ajándékát Fotó: A szerző

– A pandémia további feladatot adott mindannyiunk számára, de az összefogás eredményre vezetett – szögezte le a letenyei városvezető, aki elmondta, hogy tavaly a magyar egészségügy legnagyobb ünnepe, a Semmelweis-napi megemlékezés, illetve a szociális dolgozók napja elmaradt, de a köszönet és a jelképes ajándék így is eljutott a hétköznapok hőseihez.

A rendvédelmi szervek és az önkéntes tűzoltó egyesületek munkáját január közepén köszöni meg a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában